Семинар на тема „Безопасност на храната и измами с храни“

image

Семинар на тема „Безопасност на храната и измами с храни“

На 28.06.2017 г. ще се проведе семинар на тема „Безопасност на храната и измами с храни“ (Food security and food fraud understanding). Разглежданите по време на семинара теми са разработени от водещ експерт в хранителната индустрия и одитор с дългогодишен опит в сферата на международните схеми ISO 22000 и FSSC 22000. Семинарът ще Ви предложи решения за борба с измамите в храните, включително консултиране, методи за идентифициране и предотвратяване на измамите, видове измами, как и къде биха могли да се появят във Вашия бизнес или верига на доставки, както и потенциални рискове за бранда.

Информация за семинара:

За лектора:

  • водещ оценител на сертифициращи организации и на Националния съвет по акредитация на Гърция (ESYD) за секторите на качеството, околната среда и безопасността на храните от 1997 г.
  • водещ одитор за всички предприятия на Unilever в Европа, включително фабрики, организации за маркетинг и продажби, мултинационални организации, центрове за проучване и развитие и др.
  • член на ръководството на Unilever за оценка на качеството за Южна Европа.
  • водещ одитор по ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSSC 22000, OHSAS 18001
  • обучител в сферата на безопасността на храните, HACCP, добри производствени практики, системи за управление

Дата и час на семинара: 28.06.2017 г., 13:00-17:00 ч. (сряда).

Място на събитието: гр. София

Работен език: английски език с осигурен превод на български

Такса за участие: 130 лв. без ДДС. За повече от един участник от една организация – 15% отстъпка за всеки следващ участник. Таксата включва работни материали, кафе пауза и сертификат за участие в обучение на тема „Сигурност на храните и измами с храни“.

Срок за записване и заплащане: 23.06.2017 г. При регистрация и заплащане на такса за участие до 16.06.2017. – 10% отстъпка!

При желание за участие моля, попълнете и изпратете регистрационната форма.

*В случай че до крайния срок за записване желаещите да се обучават са по-малко от 6 човека, СИ АЙ България си запазва правото да отмени провеждането на обучението.